OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(3)

Royal Copenhagen Hvid Elements Fad

L 19 cm - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Det lille hvide Elements fad fra Royal Copenhagen er den perfekte tomme ramme, for alskens lækkerier. På egen hånd er hvid Elements elegant og enkelt, og inviterer til at blive fyldt med festlige retter i friske farver. I kombination med de andre dele i Elements serien, kan du skabe et personligt stel, der hurtigt bliver dit yndlingsstel, både til særlige lejligheder og i hverdagen. Farve: hvid. Design: Louise Campbell. Fadet måler 19,3 cm.
.
Det lille hvide Elements fad fra Royal Copenhagen er den perfekte tomme ramme, for alskens lækkerier. På egen hånd er hvid Elements elegant og enkelt, og inviterer til at blive fyldt med festlige retter i friske farver. I kombination med de andre dele i Elements serien, kan du skabe et personligt stel, der hurtigt bliver dit yndlingsstel, både til særlige lejligheder og i hverdagen. Farve: hvid. Design: Louise Campbell. Fadet måler 19,3 cm. .
12. januar 2020

Effektivt

Det er super nemt og tidsbesparende i en travl hverdag at sidde hjemmefra og bestille gaver !!!

Ann-Mette L.
18. december 2019

royal copenhagen - fad, hvid elements

royal copenhagen - hvid elements - enkelt og elegant fad til mange funktioner både til middags- og kaffebordet med mere.

Winnie A.
16. maj 2019

nemt

En nem og behagelig måde at handle på, jeg gør det igen

Grethe J.