KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(3)

Rosti Margrethe Røreskål

5 liter - Melamin - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd.
Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark.
Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser.
Røreskålen rummer op til 5 liter.
Farve: varm hvid.
Materiale: melamin.
Design: Jacob Jensen.
Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd. Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark. Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser. Røreskålen rummer op til 5 liter. Farve: varm hvid. Materiale: melamin. Design: Jacob Jensen.
29. december 2019

God størrelse skål

God skål, står godt fast på bordet når man rører.

Louise F.
21. juli 2019

Dejlgt store skåle til dej eller salat.

Dejligt store skåle til der kan bruges til bagning og servering. Eneste minus var 1 uges levering pga. lageromstrukturering

Anne-Marie L.
21. maj 2019

Dejligt produkt

Et yderst tilfredsstillende produkt - jeg har intet at klage over. Godt design således at skålene kan opbevares inde i hinanden, så de ikke optager så meget plads.

Anne-Sofie L.