amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(3)

Rosendahl Opvaskestativ

H 19 cm - Stål - Rose

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Slut med våde, slaskede og bakteriefyldte karklude og opvaskebørster. Rosendahls tørrestander med dobbeltfunktion giver plads til, at både børste og klud kan dryppe af og tørre. Den er på en og samme tid et designikon og et funktionelt redskab, der hjælper dig til en bedre hygiejne i køkkenet. Tåler opvaskemaskine.

Mål: 9,5 cm, 14 cm og 19,2 cm.

Materiale: rustfrit stål.

BEMÆRK: Det viste tilbehør (klud og børste) medfølger ikke.

Slut med våde, slaskede og bakteriefyldte karklude og opvaskebørster. Rosendahls tørrestander med dobbeltfunktion giver plads til, at både børste og klud kan dryppe af og tørre. Den er på en og samme tid et designikon og et funktionelt redskab, der hjælper dig til en bedre hygiejne i køkkenet. Tåler opvaskemaskine. Mål: 9,5 cm, 14 cm og 19,2 cm. Materiale: rustfrit stål. BEMÆRK: Det viste tilbehør (klud og børste) medfølger ikke.
10. november 2019

Godt produkt.

Flot design der er tænkt over tingene.

Anne-Mette S.
18. maj 2019

god atativ

dejlig praktis til karklud børste og sæbe og fylder ikke ret meget

kristen k.
10. maj 2019

Lækkert design

Tidsløst design, super flot. Er meget glad for den :)

Jacob K.