amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Ring LED Lommelygte med arbejdslampe

L 16,7 cm - 220 lumen - Inkl. 4 x AAA-batterier

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

LED lommelygten fra Ring er en praktisk kombination af lommelygte med arbejdslampe, så den egner sig til både arbejde og fritid.  • Praktisk lommelygte til fritid og arbejde

  • 4 x AAA-batterier medfølger

  • Lyser med 220 lumen


LED lommelygten er udformet i stærk aluminium, og samtidig er den let og handy at have med på farten. Vælg mellem 3 funktioner: Arbejdslampe High eller Low og Lommelygte og få lys mellem 110-250 lumen.
Lygten kører på 3 x AAA-batterier og har op til 17 timer batterilevetid. Lommelygten kan lyse med en 80 meter lyskegle. Og hvis du har brug for at have begge hænder frie, kan lygten monteres med magneter, så du får lys på dit arbejde.


LED lommelygten fra Ring er en praktisk kombination af lommelygte med arbejdslampe, så den egner sig til både arbejde og fritid.

  • Praktisk lommelygte til fritid og arbejde
  • 4 x AAA-batterier medfølger
  • Lyser med 220 lumen

LED lommelygten er udformet i stærk aluminium, og samtidig er den let og handy at have med på farten. Vælg mellem 3 funktioner: Arbejdslampe High eller Low og Lommelygte og få lys mellem 110-250 lumen. Lygten kører på 3 x AAA-batterier og har op til 17 timer batterilevetid. Lommelygten kan lyse med en 80 meter lyskegle. Og hvis du har brug for at have begge hænder frie, kan lygten monteres med magneter, så du får lys på dit arbejde.