amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(4)

Pillivuyt Solene Krus

27 cl - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Solene krus i den velkendte kvalitet fra franske Pillivuyt. Den næsten 200 år gamle fabrik er kendt for at lave noget af det bedste inden for porcelæn. Pillivuyt er en af de få producenter, der bruger sin egen særlige blanding af råmaterialer, hvilket betyder at varer fra Pillivuyt tåler både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift. Det er modstandsdygtig overfor ridser og har samtidig gode termoevner. Tåler opvaskemaskine.

Kruset kan indeholde op til 27 cl.
Solene krus i den velkendte kvalitet fra franske Pillivuyt. Den næsten 200 år gamle fabrik er kendt for at lave noget af det bedste inden for porcelæn. Pillivuyt er en af de få producenter, der bruger sin egen særlige blanding af råmaterialer, hvilket betyder at varer fra Pillivuyt tåler både opvaskemaskine, fryser, mikroovn og hurtige temperaturskift. Det er modstandsdygtig overfor ridser og har samtidig gode termoevner. Tåler opvaskemaskine. Kruset kan indeholde op til 27 cl.
17. juli 2019

Smukt krus med elegant kant

Det egner sig både til kaffe og the uden at kruset bliver så varmt at man "brænder" sig

lillian B.
23. juni 2019

Solene stellet.

super produkt, jeg har næsten et komplet Solene stel, det bedste jeg har haft nogensinde.

Karen M.
22. maj 2019

Flot krus

Et pænt enkelt krus i god kvalitet med en flot detalje i kanten.

Lenette J.