Udsalg - Kickstart | Lige nu kan du spare 20% på ALT*
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Morsø Udebord Sort

H 80 x B 60 x L 120 cm - Stål - Sort

Føj til ønskeliste
Bemærk: Kun én fragtpris pr. ordre - uanset antal varer

Beskrivelse

Mangler du arbejdsplads i dit udekøkken kan et Morsø Garden udebord være løsningen. Garden udebordet i pulverlakeret stål er på hjul, så det er let at flytte rundt, alt efter hvor du lige mangler lidt bordplads.

Garden er den perfekte base for din Morsø Forno udeovn, så den kommer op i en god arbejdshøjde.

Du får rigeligt med opbevaringsplads i det store rum under bordpladen, fx til grillkul, grillstarter, krydderurter og olier, eller hvad en grillmester og pizzabager ellers måtte have brug for at have lige ved hånden.

Udebordet har 3 kroge, hvor du kan hænge redskaber og viskestykker.

Design: Klaus Rath.

Mangler du arbejdsplads i dit udekøkken kan et Morsø Garden udebord være løsningen. Garden udebordet i pulverlakeret stål er på hjul, så det er let at flytte rundt, alt efter hvor du lige mangler lidt bordplads. Garden er den perfekte base for din Morsø Forno udeovn, så den kommer op i en god arbejdshøjde. Du får rigeligt med opbevaringsplads i det store rum under bordpladen, fx til grillkul, grillstarter, krydderurter og olier, eller hvad en grillmester og pizzabager ellers måtte have brug for at have lige ved hånden. Udebordet har 3 kroge, hvor du kan hænge redskaber og viskestykker. Design: Klaus Rath.