amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands

Morsø Lysestage

H 16,5 cm - Krom

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Jakob Wagner har designet denne smukke Roots lysestage i blankt krom. Lysestagen kan sammensættes til det antal lys, du ønsker, da de fleksible arme gør det let at lave din egen stage. Roots har plads til tre lys og fås i tre forskellige materialer hos Imerco: blankt krom, messing og sort pulverlak. Det anbefales at vaske lysestagen op i hånden med varmt vand og opvaskemiddel.Morsø har en lang og traditionsrig designhistorie og har altid gået forrest, når det gælder design, funktionalitet og miljø. Morsø er primært kendt for deres produktion af kvalitets brændeovne i sort støbejern.

Jakob Wagner har designet denne smukke Roots lysestage i blankt krom. Lysestagen kan sammensættes til det antal lys, du ønsker, da de fleksible arme gør det let at lave din egen stage. Roots har plads til tre lys og fås i tre forskellige materialer hos Imerco: blankt krom, messing og sort pulverlak. Det anbefales at vaske lysestagen op i hånden med varmt vand og opvaskemiddel.

Morsø har en lang og traditionsrig designhistorie og har altid gået forrest, når det gælder design, funktionalitet og miljø. Morsø er primært kendt for deres produktion af kvalitets brændeovne i sort støbejern.