amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%

Microplane Gourmet Rivejern Stjerneblad

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Elsker du også friskrevet parmesanost på din mad? Dette gourmetrivejern er perfekt til formålet, da det har et patenteret riveskær. Et Microplane rivejern består af en masse små barberbladsskarpe kanter, der er ætsede i stedet for, som på traditionelle rivejern, at være stansede. Skæret bliver derfor meget skarpt og kan på fineste vis snitte sig igennem maden i stedet for at rive eller flå.En skridsikker støtte sikrer, at rivejernet står fast ved brug og det ergonomiske håndtag sikrer et behageligt greb. Rivejernet leveres med et sikkerheds-cover.Microplane startede oprindeligt med at fremstille træraspe til snedkere og tømrere. Men en dag i 1994 skulle en canadisk husmor lave appelsinkage. Frustreret over sit rivejern hentede hun i stedet mandens trærasp og opdagede, at det var det perfekte rivejern.

Elsker du også friskrevet parmesanost på din mad? Dette gourmetrivejern er perfekt til formålet, da det har et patenteret riveskær. Et Microplane rivejern består af en masse små barberbladsskarpe kanter, der er ætsede i stedet for, som på traditionelle rivejern, at være stansede. Skæret bliver derfor meget skarpt og kan på fineste vis snitte sig igennem maden i stedet for at rive eller flå.

En skridsikker støtte sikrer, at rivejernet står fast ved brug og det ergonomiske håndtag sikrer et behageligt greb. Rivejernet leveres med et sikkerheds-cover.

Microplane startede oprindeligt med at fremstille træraspe til snedkere og tømrere. Men en dag i 1994 skulle en canadisk husmor lave appelsinkage. Frustreret over sit rivejern hentede hun i stedet mandens trærasp og opdagede, at det var det perfekte rivejern.