Shop og spar 20-40% på populære brands. Se tilbuddene her.

Mealthy Multicooker PPC-0001-21

5,7 liter - 1000 Watt - 14 programmer

Føj til ønskeliste
90 dages byttefrist
Byt i én af vores mange butikker
Fri fragt ved køb over 500 kr.*
Fragt fra 19,00 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Nu er det slut med alverdens forskellige køkkenmaskiner, der kæmper om pladsen i køkkenet. Med multicookeren fra Mealthy er de alle nemlig samlet i én, så du kan bruge multicookeren både som trykkoger, slowcooker, riskoger, almindelig gryde – og endda til at bage kagen til desserten.

  • Slow cooker, trykkoger, riskoger m.m. i én
  • Hurtig opvarmning
  • Justerbar temperatur og tryk

Til mange retter

Multicookeren har et brugervenligt display, hvor du kan vælge mellem 14 tilberedningsprogrammer og tilpasse bl.a. temperatur og tryk. Og hvis du skulle mangle inspiration til retter, kan du på Mealthys tilhørende app finde tusindvis af opskrifter til det hele.

Trykkogeren

Med trykkogning får du rigtig mange muligheder, samtidig med at maden bedre holder på vitaminer og mineraler end ved almindelig kogning. Du kan med trykkogning både spare tid og strøm i madlavningen, da du skærer ned på forberedelsestiden. Og du får også mulighed for at improvisere med retterne, uden at skulle sætte en halv dag af til madlavningen.

F.eks. skal en grydesteg normalt stege i 3-4 timer i ovnen for at blive rigtig mør, hvor i multicookeren kan du have en virkelig mør grydesteg efter kun 45-60 minutter, endda uden at tørre kødet ud. Og med f.eks. tørrede bønner behøver du ikke lægge dem i blød natten over og derefter koge omkring en time, multicookeren kan nemlig have dem klar på blot 45 minutter. Det er da nemt og hurtigt.

Slow cookeren

Det gode ved langtidstilberedning er, at det er nemt at smage sig til. En simreret, kogt eller stegt ved lave temperaturer over lang tid, udvikler mange komplekse smagsnuancer. Hvor kød og grøntsager bliver mere mørt – endda uden at miste helt deres bid, og ret meget af deres næringsværdi.

Temperaturer:

- Slow cook: 82-99° C
- Sauter: 90-185° C
- Yoghurt: 44° C
- Hold varm-funktion: 55-75° C

Nu er det slut med alverdens forskellige køkkenmaskiner, der kæmper om pladsen i køkkenet. Med multicookeren fra Mealthy er de alle nemlig samlet i én, så du kan bruge multicookeren både som trykkoger, slowcooker, riskoger, almindelig gryde – og endda til at bage kagen til desserten.

  • Slow cooker, trykkoger, riskoger m.m. i én
  • Hurtig opvarmning
  • Justerbar temperatur og tryk

Til mange retter

Multicookeren har et brugervenligt display, hvor du kan vælge mellem 14 tilberedningsprogrammer og tilpasse bl.a. temperatur og tryk. Og hvis du skulle mangle inspiration til retter, kan du på Mealthys tilhørende app finde tusindvis af opskrifter til det hele.

Trykkogeren

Med trykkogning får du rigtig mange muligheder, samtidig med at maden bedre holder på vitaminer og mineraler end ved almindelig kogning. Du kan med trykkogning både spare tid og strøm i madlavningen, da du skærer ned på forberedelsestiden. Og du får også mulighed for at improvisere med retterne, uden at skulle sætte en halv dag af til madlavningen.

F.eks. skal en grydesteg normalt stege i 3-4 timer i ovnen for at blive rigtig mør, hvor i multicookeren kan du have en virkelig mør grydesteg efter kun 45-60 minutter, endda uden at tørre kødet ud. Og med f.eks. tørrede bønner behøver du ikke lægge dem i blød natten over og derefter koge omkring en time, multicookeren kan nemlig have dem klar på blot 45 minutter. Det er da nemt og hurtigt.

Slow cookeren

Det gode ved langtidstilberedning er, at det er nemt at smage sig til. En simreret, kogt eller stegt ved lave temperaturer over lang tid, udvikler mange komplekse smagsnuancer. Hvor kød og grøntsager bliver mere mørt – endda uden at miste helt deres bid, og ret meget af deres næringsværdi.

Temperaturer:

- Slow cook: 82-99° C
- Sauter: 90-185° C
- Yoghurt: 44° C
- Hold varm-funktion: 55-75° C