Nu er det slut med alverdens forskellige køkkenmaskiner, der kæmper om pladsen i køkkenet. Med multicookeren fra Mealthy er de alle nemlig samlet i én, så du kan bruge multicookeren både som trykkoger, slowcooker, riskoger, almindelig gryde – og endda til at bage kagen til desserten.
Slow cooker, trykkoger, riskoger m.m. i én Hurtig opvarmning Justerbar temperatur og tryk
Til mange retter
Multicookeren har et brugervenligt display, hvor du kan vælge mellem 14 tilberedningsprogrammer og tilpasse bl.a. temperatur og tryk. Og hvis du skulle mangle inspiration til retter, kan du på Mealthys tilhørende app finde tusindvis af opskrifter til det hele.
Trykkogeren
Med trykkogning får du rigtig mange muligheder, samtidig med at maden bedre holder på vitaminer og mineraler end ved almindelig kogning. Du kan med trykkogning både spare tid og strøm i madlavningen, da du skærer ned på forberedelsestiden. Og du får også mulighed for at improvisere med retterne, uden at skulle sætte en halv dag af til madlavningen.
F.eks. skal en grydesteg normalt stege i 3-4 timer i ovnen for at blive rigtig mør, hvor i multicookeren kan du have en virkelig mør grydesteg efter kun 45-60 minutter, endda uden at tørre kødet ud. Og med f.eks. tørrede bønner behøver du ikke lægge dem i blød natten over og derefter koge omkring en time, multicookeren kan nemlig have dem klar på blot 45 minutter. Det er da nemt og hurtigt.
Slow cookeren
Det gode ved langtidstilberedning er, at det er nemt at smage sig til. En simreret, kogt eller stegt ved lave temperaturer over lang tid, udvikler mange komplekse smagsnuancer. Hvor kød og grøntsager bliver mere mørt – endda uden at miste helt deres bid, og ret meget af deres næringsværdi.