OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Mandalay Teakolie

500 ml - Til teaktræ

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Har du indrettet terrassen med havemøbler af teaktræ, kan du bevare træets gyldne farve og beskytte det mod snavs og alger ved at behandle det med teaktræsolie fra Mandalay. Det er en god ide at behandle teaktræsmøbler med olie før, du tager dem i brug.  • Transparent og vandafvisende olie til teaktræ

  • Bevarer træets gyldne farve

  • Drøj i brug


Sådan behandler du teaktræ


Læs altid medfølgende brugsanvisning før behandling for at sikre korrekt brug af produktet.
Omryst olien og sørg for, at træet er rent og tørt, før du går i gang. Påfør olien med en pensel, svamp eller bomuldsklud i et tyndt dækkende lag. Lad olien trække ind i træet i ca. 10 minutter og tør overskydende olie væk og poler med en ren, tør bomuldsklud. Til slut skal træet tørre ca. 24 timer, før du tager møblet i brug.
Det anbefales at olien er ca. 20 grader varm, når du bruger den, og at behandlingen foregår udendørs, men ikke i direkte sol.


Har du indrettet terrassen med havemøbler af teaktræ, kan du bevare træets gyldne farve og beskytte det mod snavs og alger ved at behandle det med teaktræsolie fra Mandalay. Det er en god ide at behandle teaktræsmøbler med olie før, du tager dem i brug.

  • Transparent og vandafvisende olie til teaktræ
  • Bevarer træets gyldne farve
  • Drøj i brug

Sådan behandler du teaktræ

Læs altid medfølgende brugsanvisning før behandling for at sikre korrekt brug af produktet. Omryst olien og sørg for, at træet er rent og tørt, før du går i gang. Påfør olien med en pensel, svamp eller bomuldsklud i et tyndt dækkende lag. Lad olien trække ind i træet i ca. 10 minutter og tør overskydende olie væk og poler med en ren, tør bomuldsklud. Til slut skal træet tørre ca. 24 timer, før du tager møblet i brug. Det anbefales at olien er ca. 20 grader varm, når du bruger den, og at behandlingen foregår udendørs, men ikke i direkte sol.