Om by Ditte Julie - bliv klogere på bageserien
Forsød hverdagen
med multifunktionelt bageudstyr

Bageserien by Ditte Julie er designet og udviklet af bageprofilen Ditte Julie Jensen, der bland andet er kendt for sin deltagelse i DR-programmet ”Den Store Bagedyst” 2015, i samarbejde med Imerco.

Serien byder på produkter til dig, der elsker at bage, pynte og servere overdådige fristelser fra det søde køkken.

Her på siden kan du blive klogere på Ditte Julie Jensen og på de produkter, der kan hjælpe dig til at blive mesterbager.

Læs artikel om Ditte Julie
Se alle produkter

Med det helt rigtige bageudstyr kan selv den mest uerfarne hjemmebager forvandle simple kager til mesterværker. Og har du allerede styr på at lave mousser, fromager og cremer, kan du roligt udfordre dine kreative evner.

Den perfekte kage kræver tålmodighed, præcision, gode forme og en knivskarp finish. Herunder kan du se, hvilke produkter, der kan hjælpe dig på vej.

Præcision
Form
Finish

Forskøn kagen med et marcipanbånd

Se Ditte Julies mange favoritter

Se hele by Ditte Julie serien her

Om by Ditte Julie

En enorm kærlighed til det søde liv og passion for kreativt bagværk er drivkraften bag bage- og stelserien by Ditte Julie. Bageserien by Ditte Julie består af forskellige multifunktionelle bageredskaber. Du kan blandt andet finde en krydderivægt der måler ned til mindste milligram, en køkkenvægt, unikke måleskeer, bageforme i stål, silikoneforme og kageruller med mønstre.

Hvert bageredskab i serien har flere forskellige funktioner, så du nemt kan få et smukt og velsmagende resultat i det søde køkken. Du kan for eksempel bage bær- og æbletærter, der står knivskarpt takket være de funktionelle tærteforme i stål.

Er du mere til kager med et overdådigt udseende, kan du naturligvis udfordre den klassiske tærte eller chokoladekage med en cremet mousse på toppen. Lyder det svært? Bare rolig, at lave en mousse bliver let som en leg med multifunktionelle silikoneforme fra by Ditte Julie serien.

Har du allerede opskriften på den helt perfekte chokoladekage, kan du ved hjælp af de smarte bageredskaber forvandle bradepandekagen til bagværk i mesterklassen. Del eksempelvis kagedejen op i to mindre bageforme, så du kan skabe en smagfuld lagkage med mousse i midten.

Skal kagen løftes endnu et niveau, kan du hurtigt fikse et marcipanbånd med den justerbare kagerulle fra by Ditte Julie serien. Kagerullen har forskellige skæreringe, som gør det nemt at rulle dej og marcipan i den tykkelse, du ønsker. Samtidig med at du kan skære marcipanbånd til, så det passer perfekt.

Serien er designet og udviklet af Ditte Julie Jensen i samarbejde med Imerco. Ditte Julie Jensen er måske bedst kendt fra DR programmet ”Den Store Bagedyst” fra 2015. Derudover er hun kagebogsforfatter, kageskribent, iværksætter, foredragsholder, TV-kok, influent og nu designeren bag sin egen produktlinje af bageredskaber.

Hvis du ikke allerede er mesterbager i hjemmekøkkenet, kan du hurtigt blive det med hjælp fra multifunktionelt bageudstyr fra by Ditte Julie serien.