amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Lind DNA Wood Box Square Trækasse

B 11 x D 11 cm - Egetræ - Lys

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Wood Box Square er en lille rustik trækasse fra LindDNA. Skålen kan fx bruges som saltkar, til krydderier, smykker, nøgler eller snacks. Wood Box Square Oak Nature er fremstillet i egetræ og er behandlet med medicinsk olie, hvilket betyder, at den kan bruges til madvarer. Opbevaringsboksen måler 11 x 11 cm og tåler ikke opvaskemaskine.LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

,


Wood Box Square er en lille rustik trækasse fra LindDNA. Skålen kan fx bruges som saltkar, til krydderier, smykker, nøgler eller snacks. Wood Box Square Oak Nature er fremstillet i egetræ og er behandlet med medicinsk olie, hvilket betyder, at den kan bruges til madvarer. Opbevaringsboksen måler 11 x 11 cm og tåler ikke opvaskemaskine.

LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

,