Opbevaring

Opbevaringsbokse, opbevaringskrukker, brødkasser og smørbokse er alle uundværlige i køkkenet – især hvis du holder god køkkenøkonomi og går ind for at reducere madspild. Med mange forskellige designs og størrelser kan du let finde opbevaring til præcis dit behov.

Har du mad, der skal på køl, går det nemt med plastikbøtter. Opbevaringsbokse i plastik holder rester fra aftensmaden frisk i køleskabet og kan ofte også tåle en tur i mikroovnen, når middagen står på restemad.

I en lufttæt opbevaringsboks holder maden sig længere, og du slipper for at rode med husholdningsfilm og stanniol. De innovative Lock & Lock opbevaringsbokse kan du ovenikøbet stable i køleskabet eller bruge til børnenes madpakker eller mellemmåltidet, der skal med i tasken.

Er du ikke så meget til plastik, så har vi mange gode alternativer i glas, stentøj og porcelæn. Både mel, gryn, kaffe og nødder bliver dekorative på køkkenhylden, hvis du vælger at bruge opbevaringsglas, og med gennemsigtig madopbevaring får du nemt et overblik over dine fødevarer. Samtidig holder den lufttætte opbevaring uønskede skadedyr ude af dine madvarer.

Til opbevaring af brød skal du ikke bruge lufttætte beholdere, så bliver skorpen blød og kedelig. Brød har det bedst i en brødkasse. Fx en skandinavisk udgave i træ eller en moderne brødkasse i plast. Har du ikke så meget plads i dit køkken, så overvej en brødkasse med et låg, der også er beregnet til at bruge som skærebræt.

Ved siden af din brødkasse eller komfuret er redskabskrukken til det meste brugte køkkengrej et must. Redskabskrukken sikrer, at du altid har det redskab, du skal bruge, lige ved hånden. Og så går madlavningen lidt lettere.