OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
 • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
  Prismatch
 • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
  Byt i butik
icon_Find-butik

KitchenAid Artisan Kolbekaffemaskine

812EOB - 1 liter - 1440 Watt - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Er du hjemmebarista og søger efter den ultimative kaffeoplevelse til alle sanser? Så giver KitchenAids Artisan kolbekaffemaskine dig den, og lidt til. • Automatiseret vakuumbryggeproces

 • Ikonisk KitchenAid-design

 • Brygger op til 8 kopper ad gangen


Aromaerne bevares og giver mere smag


Den effektive vakuum-bryggemetode giver dine foretrukne kaffebønner en intens smag, fordi kaffens aromaer er i fokus under brygningen. Vakuumbryggeprocessen benytter damptryk til at presse det varme vand fra kanden ind i det øverste bryggekammer, og her løber det friskbryggede kaffe tilbage i kanden. Det giver en fyldig og frisk kaffesmag.

Kaffekolbemaskinen er fremstillet i det velkendte KitchenAid-design som er ensbetydende med høj kvalitet. De to bryggeenheder har en magnetisk låseforsegling som holder dem sammen. Selvom de er fremstillet i glas, er den sikker at bruge.


Er du hjemmebarista og søger efter den ultimative kaffeoplevelse til alle sanser? Så giver KitchenAids Artisan kolbekaffemaskine dig den, og lidt til.

 • Automatiseret vakuumbryggeproces
 • Ikonisk KitchenAid-design
 • Brygger op til 8 kopper ad gangen

Aromaerne bevares og giver mere smag

Den effektive vakuum-bryggemetode giver dine foretrukne kaffebønner en intens smag, fordi kaffens aromaer er i fokus under brygningen. Vakuumbryggeprocessen benytter damptryk til at presse det varme vand fra kanden ind i det øverste bryggekammer, og her løber det friskbryggede kaffe tilbage i kanden. Det giver en fyldig og frisk kaffesmag. Kaffekolbemaskinen er fremstillet i det velkendte KitchenAid-design som er ensbetydende med høj kvalitet. De to bryggeenheder har en magnetisk låseforsegling som holder dem sammen. Selvom de er fremstillet i glas, er den sikker at bruge.