OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Juna Folded Stripe Sengetøj

L 220 x B 140 cm - Bomuld - Grå

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Folded Stripe er hverdagsluksus. Folded Stripe er navnet på Junas kollektion af sengetøj i 100% bomuld. Giv dig selv de bedste betingelser for en god nats søvn med dette lækre sengesæt med ekstra længde 140 x 220 cm med lysegrå og mørkegrå striber. Den smarte lynlåslukning gør det nemt at skifte dynebetrækket.Juna er dansk interiørdesign med over 40 års erfaring indenfor tekstilproduktion. Et moderne design forenet med funktionalitet, kvalitet og passion for miljøvenlige produkter. Alt sengetøj fra Juna er certificeret efter det internationale sundhedsmærke OekoTex Standard 100, så du ikke udsættes for sundhedsskadelige stoffer.


Folded Stripe er hverdagsluksus. Folded Stripe er navnet på Junas kollektion af sengetøj i 100% bomuld. Giv dig selv de bedste betingelser for en god nats søvn med dette lækre sengesæt med ekstra længde 140 x 220 cm med lysegrå og mørkegrå striber. Den smarte lynlåslukning gør det nemt at skifte dynebetrækket.

Juna er dansk interiørdesign med over 40 års erfaring indenfor tekstilproduktion. Et moderne design forenet med funktionalitet, kvalitet og passion for miljøvenlige produkter. Alt sengetøj fra Juna er certificeret efter det internationale sundhedsmærke OekoTex Standard 100, så du ikke udsættes for sundhedsskadelige stoffer.