OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Levering 2-4 hverdage og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(2)

Juna Folded Stripe Sengetøj

L 200 x B 140 cm - Bomuld - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Spiga er hverdagsluksus. Spiga er navnet på Junas kollektion af sengetøj i 100% bomuld. Giv dig selv de bedste betingelser for en god nats søvn med dette stilrene sengesæt i hvid. Sengetøjet på 140 x 200 cm og har en smuk sildebensvævning og den smarte lynlåslukning gør det nemt at skifte dynebetrækket. Pudebetrækket har en ekstra dyb flaplukning.
Juna er dansk interiørdesign med over 40 års erfaring indenfor tekstilproduktion. Et moderne design forenet med funktionalitet, kvalitet og passion for miljøvenlige produkter. Alt sengetøj fra Juna er certificeret efter det internationale sundhedsmærke OekoTex Standard 100, så du ikke udsættes for sundhedsskadelige stoffer.
Spiga er hverdagsluksus. Spiga er navnet på Junas kollektion af sengetøj i 100% bomuld. Giv dig selv de bedste betingelser for en god nats søvn med dette stilrene sengesæt i hvid. Sengetøjet på 140 x 200 cm og har en smuk sildebensvævning og den smarte lynlåslukning gør det nemt at skifte dynebetrækket. Pudebetrækket har en ekstra dyb flaplukning. Juna er dansk interiørdesign med over 40 års erfaring indenfor tekstilproduktion. Et moderne design forenet med funktionalitet, kvalitet og passion for miljøvenlige produkter. Alt sengetøj fra Juna er certificeret efter det internationale sundhedsmærke OekoTex Standard 100, så du ikke udsættes for sundhedsskadelige stoffer.
18. maj 2019

Lækkert sengetøj

God kvalitet og god værdi for pengene

Nadja O.
17. maj 2019

Sengetøj ok, men lynlåsene virker

Sengetøj ok, men lynlåsene virker ikke. Har fået ombyttet 1 sæt, men her er lynlås også i stykker.

Birgit H.