Cremet avocado, syrlige noter og spice fra chili - guacamole er en kendt og velsmagende dip, der gør sig godt både som snack og som tilbehør til mexicanske retter. Her får du opskriften på den grønne dip, som vi har givet et ekstra twist.
Skrevet af Imerco · 23 juni 2025Guacamole er en af de lækreste dips, man kan tænke sig! Den er især god til chips, men også som spread eller til grøntsagsstave. Du får opskriften på en skøn variant her, hvor chili giver et ekstra twist til opskriften.
2 modne avocadoer
1 dl edamamebønner
1 dl cremefraiche 18%
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 spsk. limesaft
1 tsk. salt
Lidt knust chili
Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene.
Hak løget og pres hvidløgsfeddet.
Stavblend avocado med bønner, cremefraiche, finthakket løg, presset hvidløg, limesaft og salt
Smag til med knust chili.
Server med grillede tortillas, evt. med ost.
Tilføj evt. en lille håndfuld snittede koriander, hvis du kan lide den friske krydderurt.