MEDLEMSTILBUD: SPAR 20% ved køb for min. 300 kr.*
Kan du lide stærk mad? Og burger? Så sæt fut i smagsløgene med denne burger, der er et smagfuldt og stærkt bud på en burger, som kræver at man kan lide chili.
Skrevet af Imerco · 6 februar 2025Normalt tilsættes fedtstof såsom olie, når der skal frituresteges. Når du bruger en airfryer får du samme sprøde resultat, men helt uden brug af samme store mængde fedtstof – smart!
I denne opskrift bruges en airfryer til både burger og fritter, så selvom burgeren ser yderst syndig ud, så er der skåret betydeligt ned på kalorieindholdet i forhold til normal friturestegning.
Vidste du, at en airfryer både kan bruges til at friturestege, grille og bage med?
500 gram hakket oksekød
100 gram feta
1 rød chili
2 dl chilihumus
4 salatblade
25 gram spirer
½ dl chilimayo
Salt og peber
1 knoldselleri
25 gram parmesan
Salt
Bland hakkekød med hakket chili og smuldret feta.
Form 4 bøffer og læg dem i din airfryer.
Grill dem ved high i 5 minutter.
Saml burgeren med chilihumus, salat, spirer, og bøf.
Slut af med at smøre overbollen med chilimayo, og læg den oven på burgeren.
Skær knoldselleri fritterne ud og læg dem i din airfryer.
Lad dem airfrye i 15 minutter ved 200 grader.
Lige inden de er færdige hældes der revet parmesan over.
Server dem til burgeren med din favorit dyppelse til.