OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(3)

Imerco Home LED Bloklys m. bevægelig flamme

H 15 cm - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Imerco Home LED bloklys skaber den helt rette stemning af dansk hygge i en mørk tid. Lyset er lavet af voks og plastik, som betyder at lyset ligner stearin. Derudover har LED bloklyset en bevægelig flamme, som betyder at du næsten ikke kan se forskel på dette og den ægte vare. Lyser har desuden indbygget timer.
Lyset bruger 3 x AAA batterier (medfølger ikke).Højde:15 cm. Farve: Hvid
Imerco Home LED bloklys skaber den helt rette stemning af dansk hygge i en mørk tid. Lyset er lavet af voks og plastik, som betyder at lyset ligner stearin. Derudover har LED bloklyset en bevægelig flamme, som betyder at du næsten ikke kan se forskel på dette og den ægte vare. Lyser har desuden indbygget timer. Lyset bruger 3 x AAA batterier (medfølger ikke).

Højde:15 cm. Farve: Hvid
29. december 2019

Julegave

Skabte glæde hos mine svigerforældre. Fint lys der ser naturligt ud.

Mette R.
24. december 2019

Nemt og hurtigt

Lysene var helt som de så ud på billedet og til en god pris

Karina N.
13. maj 2019

Det er sikker

Det er sikker

Birthe E.