Mangler du nyt til boligen, kan du finde både sengetøj, boligartikler, køkkenudstyr og stel til borddækningen
(1)

Endeavour Santokukniv

L 16,5 cm - MoV stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af ImercoPlus

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.  

Beskrivelse

Endeavour Santoku er en klassisk japansk kniv. Bladet er smalt, skarpt og højt og det gør kniven til det perfekte værktøj, når grøntsagerne skal snittes fint. Det høje blad hjælper med til at beskytte fingrene fra det skarpe skær, også når det går hurtigt.

  • Dansk design
  • Professionel kokkekniv
  • FSC: DNV-COC-000997

Damaskusstål

Endeavour [en-de-var] betyder at bestræbe sig. De professionelle kokkeknive i Endeavour-serien er fremstillet af Damaskus-stål.

Knivbladets skærende midte er omgivet af 33 lag smukt sammensmedet stål på hver side. Denne fremstilling giver Endeavour-knivene deres karakteristiske udseende og gør dem ekstremt skarpe og holdbare.

Damasceringsteknikken fik stor udbredelse i samuraiernes storhedstid, hvor sværdmagerene fra Seki opnåede et legendarisk ry for deres Damaskus-sværd. Rent teknisk lænede de japanske mestre sig op af en smedetradition, der hævdes at komme fra Damaskus. Deraf navnet Damaskus-stål.

Vedligehold af din Santoku kniv

De fleste Endeavour knive er udført i damasceret stål, som er meget hårdt. Derfor anbefaler vi at man kun bruger en keramisk strygestav, da et traditionelt strygestål kan få æggen til at 'chippe'.

Vær opmærksom på at en strygestav vedligeholder og ikke sliber din kniv og at man med fordel kan få dem professionelt slebet når behovet er der.

*Hårdheden af stål måles i Rockwell-skalaen (HRC). Målingen foretages ved, at en diamantkegle presses ind i en bestemt dybde ind i det metal, der skal måles. Den anvendte kraft omsættes derefter til en værdi på Rockwell-skalaen. Jo højere tal, desto hårdere er metallet. Almindeligvis har køkkenknive en hårdhed på ca. 51-53 HRC

Bør vaskes i hånden for bedst vedligehold. Vedligehold kniven ved hjælp af en strygestav beregnet til damasceret stål.

Endeavour Santoku er en klassisk japansk kniv. Bladet er smalt, skarpt og højt og det gør kniven til det perfekte værktøj, når grøntsagerne skal snittes fint. Det høje blad hjælper med til at beskytte fingrene fra det skarpe skær, også når det går hurtigt.

  • Dansk design
  • Professionel kokkekniv
  • FSC: DNV-COC-000997

Damaskusstål

Endeavour [en-de-var] betyder at bestræbe sig. De professionelle kokkeknive i Endeavour-serien er fremstillet af Damaskus-stål.

Knivbladets skærende midte er omgivet af 33 lag smukt sammensmedet stål på hver side. Denne fremstilling giver Endeavour-knivene deres karakteristiske udseende og gør dem ekstremt skarpe og holdbare.

Damasceringsteknikken fik stor udbredelse i samuraiernes storhedstid, hvor sværdmagerene fra Seki opnåede et legendarisk ry for deres Damaskus-sværd. Rent teknisk lænede de japanske mestre sig op af en smedetradition, der hævdes at komme fra Damaskus. Deraf navnet Damaskus-stål.

Vedligehold af din Santoku kniv

De fleste Endeavour knive er udført i damasceret stål, som er meget hårdt. Derfor anbefaler vi at man kun bruger en keramisk strygestav, da et traditionelt strygestål kan få æggen til at 'chippe'.

Vær opmærksom på at en strygestav vedligeholder og ikke sliber din kniv og at man med fordel kan få dem professionelt slebet når behovet er der.

*Hårdheden af stål måles i Rockwell-skalaen (HRC). Målingen foretages ved, at en diamantkegle presses ind i en bestemt dybde ind i det metal, der skal måles. Den anvendte kraft omsættes derefter til en værdi på Rockwell-skalaen. Jo højere tal, desto hårdere er metallet. Almindeligvis har køkkenknive en hårdhed på ca. 51-53 HRC

Bør vaskes i hånden for bedst vedligehold. Vedligehold kniven ved hjælp af en strygestav beregnet til damasceret stål.

15. december 2020

Super kniv

Dejlig kvalitets kniv

Michael M.