Foodprocessorer

14 varer
14 varer
Kenwood Minihakker
Kun online
Wilfa Essential Chop Minihakker
Fri fragt!
Cook & Baker Minihakker
Kun hos os
Witt Classic Minihakker
Spar
30%
1
Witt Classic Minihakker
600 ml - 400 watt - Rustfrit stål
Medlemspris
349,95
Medlemsrabat
150,00
Ikke medlem
499,95
Kun online
KitchenAid Classic Minihakker
Fri fragt!
KitchenAid Classic Minihakker
Spar
179,99
Kun 2 tilbage!
0
KitchenAid Classic Minihakker
0,83 liter - 240 Watt - Rød
Tilbudspris
1.019,96
Spar
179,99
Førpris
1.199,95
Cook & Baker Minihakker
Kun hos os
Fri fragt!
Blomsterbergs Multihakker
Fri fragt!
KitchenAid Classic Minihakker
Spar
179,99
Fri fragt!
2
KitchenAid Classic Minihakker
0,83 liter - 240 Watt - Sølv
Tilbudspris
1.019,96
Spar
179,99
Førpris
1.199,95
Kitchenaid Classic Minihakker
Spar
179,99
Fri fragt!
1
Kitchenaid Classic Minihakker
0,83 liter - 240 Watt - Creme
Tilbudspris
1.019,96
Spar
179,99
Førpris
1.199,95
Severin Multihakker
Fri fragt!
0
Severin Multihakker
400 Watt - 2 hastigheder og pulse
Pris
599,95
Optjen 41 kr. (medlem)
Kun online
OXO Multihakker m. drejehåndtag
Spar
29%
0
OXO Multihakker m. drejehåndtag
1 liter - Fungerer uden strøm
Medlemspris
249,95
Medlemsrabat
100,00
Ikke medlem
349,95
Kun online
(1 - 14 ud af 14 varer)

Foodprocessorer

(20)

Legende let madlavning

Er køkkenet ved at flyde over af køkkenmaskiner, og er du træt af at bruge tid i køkkenet på at skrælle, skære og ælte, så er en foodprocessor en god investering. En foodprocessor er nemlig den perfekte hjælper i køkkenet, som både sparer dig plads og tid. Du kan nemlig snitte, rive, skrælle, hakke og blande i en foodprocessor – hvilket gør madlavningen legende let for dig. Det vil sige, at du kan forkorte forberedelsestiden markant i køkkenet og derved effektivisere din madlavning. Så madlavningen ingen sag i en travl hverdag.

 

Hvad kan en foodprocessor?

En foodprocessor er en multifunktionel køkkenmaskine, som kan hjælpe dig med alverdens opgaver i køkkenet – hurtigt og nemt! Du kan nemlig hakke, snitte, skære, blande og rive i en foodprocessor. Den klarer alle de kedelige opgaver, som du måske ikke selv gider at stå for i hverdagen.

 

Hvad er en foodprocessor god til?

En foodprocessor er god til alverdens køkkenopgaver og den klarer alle de kedelige hakke, snitte, blende opgaver, som tager tid og energi, når du laver mad. Der er ikke noget som en foodprocessor er særligt velegnet til – men det er netop fordelen ved den. En foodprocessor er den mest alsidige køkkenmaskine du kan have i dit køkken. Den gør de fleste af dine andre køkkenmaskiner overflødige, hvilket sparer dig køkkenplads.

 

Kan en foodprocessor bruges som blender?

Selvom en foodprocessor og en blender kan mange af de samme ting, er der dog alligevel stor forskel på de to køkkenmaskiner. Hvor en foodprocessor bl.a. kan skære, hakke og snitte er den mere alsidig end en blender, som kun kan blende, mikse og knuse, og ofte skal have en form for væske for at kunne blande ingredienserne.

 

Stort udvalg af foodprocessorer

Er du på udkig efter en køkkenmaskine, som gør din hverdag nemmere, når du kokkerer i køkkenet, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Imerco finder du et stort og bredt udvalg af foodprocessorer, så du kan finde netop den, der passer til dine behov i køkkenet.  Vi har mange forskellige maskiner fra anerkendte producenter såsom KitchenAid, OBH Nordica, Kenwood, Cook & Baker, Wilfa, Sage, Magimix, Smeg m.m. Så uanset hvilke krav du stiller til din foodprocessor, så kan du finde en maskine, der matcher både krav og behov. Imerco gør det desuden nemt og billigt for dig at købe en af de bedste foodprocessorer af en god kvalitet til en god pris, da vi ofte har gode tilbud og udsalg.

 

Køb de bedste foodprocessorer hos Imerco

Hos Imerco finder du nogle af de bedste foodprocessorer på markedet. Mange af vores foodprocessorer har nemlig fået gode anmeldelser, og nogle bliver endda kåret som bedst i test i kategorien. Der er derved en stor chance for, at du finder en god foodprocessor, som du bliver glad for, og kan have gavn og glæde af i mange år. Derfor kan du trygt købe din foodprocessor hos Imerco.

 

Købsguide: hvilken foodprocessor skal jeg vælge?

Selvom et stort og bredt udvalg er godt, kan det også gøre det svært at vælge. Derfor er det altid et godt udgangspunkt at finde ud af, hvilke behov der skal dækkes, hvilken pris man vil give, om der skal være tilbehør til m.m. Det gør det nemmere at vælge den rette foodprocessor.

 

Kapacitet

Der findes foodprocessorer i forskellige størrelser, og hvilken størrelse, du skal gå efter, kommer generelt an på, hvor stor din husstand er eller hvor store portioner, du laver ad gangen. Skal du blot bruge den til små hakke- eller snitteopgaver, så kan en mindre foodprocessor være tilstrækkelig. Du kan ofte få tilbehør i form af ekstra blenderkande, så du kan skifte alt efter, hvilken køkkenopgave, du står overfor. Vores foodprocessorer har gennemsnitligt en kapacitet på 1,2-3 liter.

 

Effekt

Når du skal vælge en foodprocessor, er det vigtigt at have for øje, om maskinen skal være kraftfuld nok til at håndtere hårde ingredienser eller store portioner. Generelt hænger pris og kvalitet sammen, når det gælder effekten – derfor kan det være et nyttigt pejlemærke, når du skal finde den rette foodprocessor til dine behov.

 

Størrelse og design

Som nævnt kan størrelsen på maskinen have betydning for hvor store portioner, du kan lave. Men en anden ting som også er værd at overveje er, hvor pladskrævende den er. Skal den stå fremme på køkkenbordet, eller vil du gerne kunne gemme den væk i et køkkenskab? Dette kan du finde ud af, ved at overveje hvor ofte, du påtænker at bruge den. Skal den stå fremme, så har designet måske også betydning, og her kan du få foodprocessorer som er store, små, kompakte og i forskellige farver såsom sort, hvid, rød eller creme. En stor maskine vil dog have den fordel, at den står bedre fast på køkkenbordet, når den er i brug.

 

Tilbehør

Om der medfølger tilbehør, afhænger af det enkelte mærke og model. Mange foodprocessorer kommer dog med tilbehør, og ellers kan du tit tilkøbe tilbehør. Tilbehør såsom ekstra knive, minihakker, blenderkande, spiralizer osv. er det mest gængse tilbehør.

 

Uendelige muligheder

Med en foodprocessor er der ingen grænser for dine kulinariske udfoldelser i køkkenet – uanset om det er til hverdag eller fest. For madlavningen bliver legende let med en foodprocessor, hvilket gør det skønt at lave mad. Du får nemlig et ekstra sæt hænder, hvilket er prisværdigt i mange sammenhænge, når du står i køkkenet. Desuden får du et ensartet resultat hver gang. Altså, får du maskinen der kan det hele, og som måske giver dig mod på at kaste dig ud i nye opskrifter – f.eks. hjemmelavet guacamole med et twist, hjemmelavet nøddesmør, hummus, smoothies m.m. Desuden kan du nemt mikse frikadellefarsen i din foodprocessor eller snitte og hakke grøntsager til et lækkert grøntsagsfad eller en lækker spinatlasagne fyldt med grøntsager.

 

Hak, snit, miks, bland og rør i en foodprocessor