KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud

Dualit Håndmixer Canvas

400 Watt - 4 hastigheder - Unikt design

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Dualits New håndmixer i creme canvas har alt det, du kunne ønske dig af en kvalitets håndmixer. Der er ingen grund til at lade store røremaskiner overtage køkkenet eller fortvivle over dej på bord og fingre.  • 4 hastigheder

  • Kraftfuld 400 watt motor

  • Indvendig ledningsopbevaring


Når de klassiske opgaver med piskning af flødeskum og pandekagedej er overstået, kan du med den kraftige 400 watt motor også bruge Dualit New håndmikser til at blande og ælte dejen til brød og boller. Håndmixeren har 4 hastighedsindstillinger og praktisk, indvendig ledningsopbevaring. Maskinen har en god vægtfordeling, den er nem at betjene og arbejde med.Dualits New håndmixer i creme canvas har alt det, du kunne ønske dig af en kvalitets håndmixer. Der er ingen grund til at lade store røremaskiner overtage køkkenet eller fortvivle over dej på bord og fingre.

  • 4 hastigheder
  • Kraftfuld 400 watt motor
  • Indvendig ledningsopbevaring

Når de klassiske opgaver med piskning af flødeskum og pandekagedej er overstået, kan du med den kraftige 400 watt motor også bruge Dualit New håndmikser til at blande og ælte dejen til brød og boller. Håndmixeren har 4 hastighedsindstillinger og praktisk, indvendig ledningsopbevaring. Maskinen har en god vægtfordeling, den er nem at betjene og arbejde med.