amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(6)

Cook & Baker Køkkenmaskine

6,7 liter - Inkl. 4 dele - 8 hastigheder

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med røremaskinen fra Cook & Baker har du altid en hjælpende hånd til bagning af rugbrødssnacks til madpakken, fødselsdagskagen eller bollerne til morgenmaden.  • Stor skål på 6,7 liter

  • 8 forskellige hastigheder

  • Inkl. stænklåg, piskeris, dejkrog og k-spade


En stærk køkkenassistent


Du behøver ikke at være ekspert for at betjene maskinen. Det er let som en leg, og du kan hurtigt opnå fantastiske kulinariske resultater.

Røremaskinen fra Cook & Baker har en kraftig motor på 1500 watt. Maskinen er let at betjene med trykknapper og du kan indstille de 8 hastigheder ved hjælp af drejeknappen. LED-displayet viser dig dine indstillinger.


Uundværligt tilbehør til det hele


Hvad enten du bager brød, kage eller bare er vild med flødeskum, klarer røremaskinen arbejdet for dig.

Med piskeriset kan du piske luftige æggehvider, flødeskum eller lave en lækker hjemmelavet chilimayo. Når der skal røres kagedej, rugbrødsdej eller kartoffelmos er k-spaden det oplagte redskab. Og står den på luftige morgenboller, pizza- eller pastadej er dejkrogen din bedste hjælper.


Med røremaskinen fra Cook & Baker har du altid en hjælpende hånd til bagning af rugbrødssnacks til madpakken, fødselsdagskagen eller bollerne til morgenmaden.

  • Stor skål på 6,7 liter
  • 8 forskellige hastigheder
  • Inkl. stænklåg, piskeris, dejkrog og k-spade

En stærk køkkenassistent

Du behøver ikke at være ekspert for at betjene maskinen. Det er let som en leg, og du kan hurtigt opnå fantastiske kulinariske resultater. Røremaskinen fra Cook & Baker har en kraftig motor på 1500 watt. Maskinen er let at betjene med trykknapper og du kan indstille de 8 hastigheder ved hjælp af drejeknappen. LED-displayet viser dig dine indstillinger.

Uundværligt tilbehør til det hele

Hvad enten du bager brød, kage eller bare er vild med flødeskum, klarer røremaskinen arbejdet for dig. Med piskeriset kan du piske luftige æggehvider, flødeskum eller lave en lækker hjemmelavet chilimayo. Når der skal røres kagedej, rugbrødsdej eller kartoffelmos er k-spaden det oplagte redskab. Og står den på luftige morgenboller, pizza- eller pastadej er dejkrogen din bedste hjælper.

5. februar 2020

Det er enkel og utrolig

Det er enkel og utrolig nem at bruge! Er glad for jeg købte den!

Nanna G.
18. oktober 2019

Anmeldelse ang. røremaskine

Rigtig god. Stor flot. Mange funktioner.

Cecilie N.
17. juni 2019

dejligt hjælpemiddel

elegant,nem betjening,gode enkeltdele, nem rengøring,dejlig skål,

Elin S.