amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(3)

Bitz Skål

Ø 12 cm - Stentøj - Sort/mørkeblå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Byd på lækre snacks i denne flotte skål fra Bitz. Skålen måler 12 cm i diameter og er 6 cm høj. Bitz skål er fremstillet i sort stentøj, der har en reaktiv sort glasur, der giver skålen et lækkert og råt udtryk, mens indersiden har en flot mørkeblå glasur.Bitz stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz’ Store Kur og Go Appetit. Bitz skålen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220° C.

,


Byd på lækre snacks i denne flotte skål fra Bitz. Skålen måler 12 cm i diameter og er 6 cm høj. Bitz skål er fremstillet i sort stentøj, der har en reaktiv sort glasur, der giver skålen et lækkert og råt udtryk, mens indersiden har en flot mørkeblå glasur.

Bitz stel er skabt i samarbejde med Christian Bitz, som du kender fra tv-programmerne Madmagasinet, Bitz’ Store Kur og Go Appetit. Bitz skålen tåler opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220° C.

,

14. januar 2020

Som taget ud af billedet

Produktet er helt perfekt. Der er ingen skrammer, og produktet er blevet passes godt på under transporten. Der er fuld knald på alle farver, så det er helt perfekt.

Freja K.
12. december 2019

Super flot

Passer perfekt til morgenmaden

Gitte L.
23. november 2019

Lækker skål

Lækker rustik skål. Den er super god i brug, og de lækre glasur farver gør den meget indbydende og smuk at se på.

Kenneth A.