amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(5)

Bitz Salatskål

Ø 30 cm - Stentøj - Sort/mørkeblå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.  • Stentøj med smuk reaktiv glasur

  • Tåler ovn op til 220° C

  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn


En stor Bitz salatskål i sort stentøj med en glansfuld, mørkeblå glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm.

Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.


Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.

  • Stentøj med smuk reaktiv glasur
  • Tåler ovn op til 220° C
  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn

En stor Bitz salatskål i sort stentøj med en glansfuld, mørkeblå glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm. Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.

5. februar 2020

God service

Flot og anderledes salat skål

juvy p.
8. januar 2020

Meget flot design , flotte

Meget flot design , flotte farver , pynter på et veldækket bord

Britta N.
17. november 2019

Super flot

Super flot skål med lækker finish. Ankom uskadt og hurtigt fra Imerco

Kirsten N.