OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(6)

Bitz Salatskål

Ø 30 cm - Stentøj - Grå/lyserød

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.  • Stentøj med smuk reaktiv glasur

  • Tåler ovn op til 220° C

  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn


En stor Bitz salatskål i grå stentøj med en glansfuld, lyserød glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm.

Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.


Skålen fra Bitz er perfekt til store salater og anretninger. Den smukke inderside af reaktiv glasur kommer virkelig til sin ret på grund af den store synlige inderside af skålen.

  • Stentøj med smuk reaktiv glasur
  • Tåler ovn op til 220° C
  • Tåler opvaskemaskine og mikroovn

En stor Bitz salatskål i grå stentøj med en glansfuld, lyserød glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Den smukke skål har en diameter på 30 cm. og en højde på 10 cm. Salatskålen passer til resten af Bitz fine stel, som findes i både sort og grå med smukke farver på indersiden. Alle farverne i serien klæder hinanden godt og kan kombineres på kryds og tværs.

2. januar 2020

Det er en smuk skål

Det er en smuk skål af en passende størrelse og til en rimelig pris

Ole R.
29. december 2019

Bitz Skål

Havde købt den i julegave og kvaliteten og udseendet er helt i top. God plads til salater og andre ting samt et flot og æstetisk udseende.

Rasmus N.
21. maj 2019

Smukke fad

Virkelig et fint og rummeligt fad / skål passer perfekt til lækre salater, når middagsgæsterne kigger forbi.

Helle N.