Ryg fisk, skinke, bacon, ost, fjerkræ i røgeovnen fra Angel Berger. Røgeovnen er god til båd begyndere og professionelle, og du kan tænde den op med både kul, træ, grillbriketter og gas. Angel Berger røgeovnen kan både klare varm og kold rygning samt vandret og lodret rygning.
Justerbart varmeelement på 2000 watt Til varm og kold rygning Både til begyndere og professionelle
Med røgeovnen fra Angel Berger får du et væld af muligheder for at prøve kræfter med rygning af flere forskellige fødevarer på flere forskellige måder. Med det medfølgende udstyr som fx røgkroge og kurveriste kan du både ryge lodret og vandret og de tre medfølgende saltlager giver dig mulighed for at prøve kræfter med forskellige smage.
Medfølgende udstyr:
1 stk. justerbart varmeelement på 2000 watt
1 stk. røgetermometer
1 stk. drypbakke
1 stk. smuldbakke
1 stk. optændingskasse
6 stk. "S" røgkroge i rustfrit stål
1 stk. flad rist
2 stk. kurveriste til at lægge fisk på
500 gram bøgesmuld
3 forskellige slags saltlager på i alt 1800 gram
Spiral til koldrøgning