OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Albaline Alba Brødrister

600 Watt - Elektronisk timer - Hvid

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Der er boller tilbage efter at I havde gæster på besøg i går. Her til morgen kan du riste dem på Albaline brødristeren, som helt sikkert er et hit for børnene.

Den flade brødrister har plads til 4 almindelige skiver brød. Den har desuden elektronisk timer, så bollerne ikke brænder på.


Der er boller tilbage efter at I havde gæster på besøg i går. Her til morgen kan du riste dem på Albaline brødristeren, som helt sikkert er et hit for børnene. Den flade brødrister har plads til 4 almindelige skiver brød. Den har desuden elektronisk timer, så bollerne ikke brænder på.