Over 130 af vores butikker har åbent! Klik her for at finde en butik nær dig.

Zwilling Pro Kødkniv

L 20 cm - Friodur ishærdet stål

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Når lørdagsstegen skal skæres ud, så er det vigtigt at have en skarp kniv, så ikke skiverne bliver ødelagt. Med kniven fra Zwilling er du sikret et optimalt redskab, som skærer saftige bøffer eller lækre stege ud i rene snit.

  • FRIODUR® ishærdet stål
  • Udviklet i samarbejde med professionelle kokke
  • Funktionalitet og balance i fokus

Kniven du bare må have i køkkenet

Forskærekniven fra Zwilling er fremstillet af et stykke stål, som er ishærdet, hvilket giver kniven en utrolig holdbarhed, stabilitet og præcision. Den er hertil også meget modstandsdygtig mod korrosion, og holder sig samtidig skarp i længere tid. Den kvalitet man normalt forbinder med Zwilling er er ingen undtagelse.

Det anbefales at rengøre kniven i hånden, så holder kniven sig skarp i længere tid.

Når lørdagsstegen skal skæres ud, så er det vigtigt at have en skarp kniv, så ikke skiverne bliver ødelagt. Med kniven fra Zwilling er du sikret et optimalt redskab, som skærer saftige bøffer eller lækre stege ud i rene snit.

  • FRIODUR® ishærdet stål
  • Udviklet i samarbejde med professionelle kokke
  • Funktionalitet og balance i fokus

Kniven du bare må have i køkkenet

Forskærekniven fra Zwilling er fremstillet af et stykke stål, som er ishærdet, hvilket giver kniven en utrolig holdbarhed, stabilitet og præcision. Den er hertil også meget modstandsdygtig mod korrosion, og holder sig samtidig skarp i længere tid. Den kvalitet man normalt forbinder med Zwilling er er ingen undtagelse.

Det anbefales at rengøre kniven i hånden, så holder kniven sig skarp i længere tid.