OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Levering 2-4 hverdage og 90 dages byttefrist
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik
(1)

Zwilling Jessica Bestiksæt - 16 dele

4 kuverter - Rustfrit stål - Blank

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Essensen af en elegant middag findes i en elegant bordopdækning. Bestiksættet Jessica fra Zwilling er tidløs og sofistikeret og klæder en middag for to som en middag for 12.
Med Zwilling er du altid sikker på én ting.seriøsitet omkring det gode håndværk. Firmaet stræber konstant efter at udvikle nye, bedre og mere effektive metoder til produktionen af stål i høj kvalitet.
Med sin filosofi om at kundens tilfredshed er firmaets succes, og med næsten over 270 års erfaring, er Zwilling altid et godt valg.
Du får 1 bestikæske med 16 dele bestående af: 4 bordknive, 4 bordgafler, 4 spiseskeer og 4 teskeer.
Materiale: blankpoleret rustfrit stål.
Essensen af en elegant middag findes i en elegant bordopdækning. Bestiksættet Jessica fra Zwilling er tidløs og sofistikeret og klæder en middag for to som en middag for 12. Med Zwilling er du altid sikker på én ting.seriøsitet omkring det gode håndværk. Firmaet stræber konstant efter at udvikle nye, bedre og mere effektive metoder til produktionen af stål i høj kvalitet. Med sin filosofi om at kundens tilfredshed er firmaets succes, og med næsten over 270 års erfaring, er Zwilling altid et godt valg. Du får 1 bestikæske med 16 dele bestående af: 4 bordknive, 4 bordgafler, 4 spiseskeer og 4 teskeer. Materiale: blankpoleret rustfrit stål.
17. maj 2019

Godt bistik

Godt bistik

Chutipapha S.