amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(1)

Zone Prime Håndklæde

B 70 x L 140 cm - Bomuld - Sort

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Dette lækre Zone håndklæde fra Prime serien er vævet i 100% bomuld, så det holder formen, føles blødt mod huden og fnulrer ikke. Badehåndklædet er sort og måler 70 x 140 cm.Tip: Læg håndklædet i koldt vand med 1 spsk. eddike natten over, inden du vasker det første gang. Farven kommer til at binde bedre til bomulden og håndklædets sugeevne bliver ekstra god. Det er desuden en god idé at tørretumble håndklædet for at bevare den lækre blødhed – smid evt. en tennisbold ind i tørretumbleren sammen med håndklædet for endnu større blødhed.


Dette lækre Zone håndklæde fra Prime serien er vævet i 100% bomuld, så det holder formen, føles blødt mod huden og fnulrer ikke. Badehåndklædet er sort og måler 70 x 140 cm.

Tip: Læg håndklædet i koldt vand med 1 spsk. eddike natten over, inden du vasker det første gang. Farven kommer til at binde bedre til bomulden og håndklædets sugeevne bliver ekstra god. Det er desuden en god idé at tørretumble håndklædet for at bevare den lækre blødhed – smid evt. en tennisbold ind i tørretumbleren sammen med håndklædet for endnu større blødhed.

16. december 2019

Lækker kvalitet

Lækre tykke håndklæder af en rigtig god kvalitet

Sallina B.