OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Wilfa Induktionskogeplade ICP-1800B

Sort - B 33 x D 41,5 cm - 10 varmeindstillinger

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Står den på spaghetti bolognese, mørbradgryde eller måske pandekager som dessert? Selvom pladsen i sommerhuset er trang, kan du sagtens kokkerere lækre retter med induktionskogepladen fra Wilfa.  • 10 varmeindstillinger

  • Giver nøjagtig temperaturmåling

  • 1800 watt


Enkel betjening med smarte funktioner


Den slanke induktionskogeplade fra Wilfa har 10 varmeindstillinger, og du kan derfor varme dine retter i temperaturer mellem 60-240 grader. Den giver dig en nøjagtig temperatur, som matcher den ret du er igang med at lave og har et digitalt display, som gør den nem at betjene.

Kommer børnene lidt senere hjem fra sport, holder kogepladen maden varm. Den har desuden autosluk, så den slukker, når børnene tager gryden af.


Nem og overskuelig rengøring


Induktionspladen fra Wilfa bliver ikke varm. Når maden er færdig, kan du nemt tørre pladen af med en fugtig klud, hvis du har spildt lidt ved siden af under madlavningen.

Induktionskogepladen er både smart og effektiv, men får at den virker optimalt skal du bruge gryder og pander som er beregnet til sådanne kogeplader.


Står den på spaghetti bolognese, mørbradgryde eller måske pandekager som dessert? Selvom pladsen i sommerhuset er trang, kan du sagtens kokkerere lækre retter med induktionskogepladen fra Wilfa.

  • 10 varmeindstillinger
  • Giver nøjagtig temperaturmåling
  • 1800 watt

Enkel betjening med smarte funktioner

Den slanke induktionskogeplade fra Wilfa har 10 varmeindstillinger, og du kan derfor varme dine retter i temperaturer mellem 60-240 grader. Den giver dig en nøjagtig temperatur, som matcher den ret du er igang med at lave og har et digitalt display, som gør den nem at betjene. Kommer børnene lidt senere hjem fra sport, holder kogepladen maden varm. Den har desuden autosluk, så den slukker, når børnene tager gryden af.

Nem og overskuelig rengøring

Induktionspladen fra Wilfa bliver ikke varm. Når maden er færdig, kan du nemt tørre pladen af med en fugtig klud, hvis du har spildt lidt ved siden af under madlavningen. Induktionskogepladen er både smart og effektiv, men får at den virker optimalt skal du bruge gryder og pander som er beregnet til sådanne kogeplader.