Skær helt tæt på benet, når du udbener fjerkræ og kød og få mere ud af råvarerne. Med udbenerkniven fra Timm Vladimir Kitchen er det let at skære præcist.
Udbenerkniven fra Timm Vladimir Kitchen er udformet med et spidst stålblad på 15 cm, der er designet til at skære kødet fra ben.
- Perfekt til at udbene fjerkræ og kød
- 15 cm blad i rustfrit stål
- Vaskes op i hånden
Timms skarpeste tips og tricks
Vælg en kniv der passer til din håndstørrelse. Med en passende kniv kan du få bedre kontrol over knivbladet, når kniven skal i arbejde. For at få fuld kontrol over bladet, skal du holde rigtigt på kniven. Sæt tommelfinger og pegefinger om knivbladet helt oppe ved skæftet, og knyt hånden om skæftet – nu kan du hakke og snitte løs som en professionel.
Hårdhed på knive – HRC
Knivens hårdhed måles på Rockwell-skalaen (HRC), hvor en diamantspids presses ned i stålet for at teste, hvor modstandsdygtigt det er.
Køkkenknive ligger typisk mellem 51 og 65 HRC. Jo højere tal, desto længere holder kniven sig skarp – men den kan være sværere at slibe. Lavere HRC gør kniven nemmere at vedligeholde, men den mister hurtigere skarpheden. Derfor er HRC en vigtig indikator for både kvalitet og levetid.
Vil du passe rigtig godt på din kniv, anbefaler vi, at du vasker den op i hånden.
Timm Vladimir Kitchen
I samarbejde med Imerco har den passionerede madentusiast Timm Vladimir udviklet en serie af kvalitetsudstyr til køkkenet. Hvert produkt i serien er skabt til hverdagens køkken, så du kan lave god hjemmelavet mad nemt og enkelt.