OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist

Stelton Emma Termokande

1,2 liter - Plast/bøg - Lys Terracotta

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Emma er Steltons retroserie og denne termokande i lys terracotta understreger i den grad Emmas feminine og innovative hverdagsdesign. Kaffe-termokanden indbyder til en omgang filterkaffe med sin stålindsats og bøgetræshank. Du klikker blot på låget med en finger og kanden er åben.HolmbäckNordentoft har designet Emma serien med fokus på enkle linker og nordiske kombinationer. Kaffekanden er del af Steltons Danish Modern 2.0 designfamilie, der arbejder med form og funktion. Termokanden kan indeholde 1,2 liter.

Emma er Steltons retroserie og denne termokande i lys terracotta understreger i den grad Emmas feminine og innovative hverdagsdesign. Kaffe-termokanden indbyder til en omgang filterkaffe med sin stålindsats og bøgetræshank. Du klikker blot på låget med en finger og kanden er åben.

HolmbäckNordentoft har designet Emma serien med fokus på enkle linker og nordiske kombinationer. Kaffekanden er del af Steltons Danish Modern 2.0 designfamilie, der arbejder med form og funktion. Termokanden kan indeholde 1,2 liter.