amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%

Scanpan Pudsemiddel

120 ml - Kobber- og stålrens

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Scanpan Stål- og kobberrens til gryder. Nu kan du rengøre selv de mest beskidte gryder med nemhed. Stålrensen fjerner sorte pletter, rust- og kalkbelægninger og genopfrisker overfladen på alt slags kogegrej i rustfrit stål og kobber. Det er fx bestik, køkkenknive, pander og gryder mv.Du pudser blot gryden med en ren klud med lidt pudsemiddel på og tørre af med en ny klud. Til sidst skyller du gryden med varmt vand. Scanpan kobber- og stålrens er biologiske nedbrydeligt, miljøvenligt og fri for parfume og slibemidler. Pudsemidlet indeholder citronsyre og ammoniumchlorid.

Scanpan Stål- og kobberrens til gryder. Nu kan du rengøre selv de mest beskidte gryder med nemhed. Stålrensen fjerner sorte pletter, rust- og kalkbelægninger og genopfrisker overfladen på alt slags kogegrej i rustfrit stål og kobber. Det er fx bestik, køkkenknive, pander og gryder mv.

Du pudser blot gryden med en ren klud med lidt pudsemiddel på og tørre af med en ny klud. Til sidst skyller du gryden med varmt vand. Scanpan kobber- og stålrens er biologiske nedbrydeligt, miljøvenligt og fri for parfume og slibemidler. Pudsemidlet indeholder citronsyre og ammoniumchlorid.