amazing Brand Days: Spar op til 40%* på udvalgte brands
(3)

Rosti Margrethe Røreskål

5 liter - Melamin - Sort

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd.
Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark.
Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser.
Røreskålen rummer op til 5 liter.
Farve: sort.
Materiale: melamin.
Design: Jacob Jensen.
Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd. Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark. Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser. Røreskålen rummer op til 5 liter. Farve: sort. Materiale: melamin. Design: Jacob Jensen.
15. oktober 2019

Skål

Har købt denne 5 l skål. Den er pæn i designet, stabil og nem at rengøre. Det er et rigtig godt køb

Trine F.
24. juni 2019

Margrete skål

Er meget glad for den , lækker og bruges meget tit.

Joan H.
16. maj 2019

Praktisk skål

Er dejlig praktisk, kan brugs til alt, selv på spisebordet, der er kun et men, kan ikke bruges en mikroovn

Claus P.