KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(3)

Rosti Margrethe Røreskål

3 liter - Melamin - Sort

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd.

Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark.

Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser.

Røreskålen rummer op til 3 liter.

Farve: sort.

Materiale: melamin.

Design: Jacob Jensen.
Du kender sikkert allerede Margrethe-skålen, der er en flot kombination af design og funktionalitet. Med sine flere end 40 millioner solgte eksemplarer har klassikeren for længst bevist sit værd. Margrethe-skålen er designet for Rosti i 1954 på Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns tegnestue i København, og den er opkaldt efter Sigvard Bernadottes niece, den daværende tronfølger Margrethe af Danmark. Tåler opvaskemaskine, men ikke mikroovn og fryser. Røreskålen rummer op til 3 liter. Farve: sort. Materiale: melamin. Design: Jacob Jensen.
13. december 2019

Margrethe skål

En skål der for mig står for Kvalitet. Forbinder det med robusthed og holdbarhed.

Ditte G.
15. november 2019

Klassiker

Klassisk skål i en god størrelse .

Ulla D.
17. maj 2019

udmærket skål

Udmærket skål, gør hvad den skal.

Nynne B.