KÆMPE UDSALG! klik her og se de vilde tilbud
(3)

Rosti Cirqula Røreskålsæt Høj - 6 dele

0,5 - 2 liter/ Inkl. låg - PP-plast - Nordic Blue

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Mepal Cirqula har lavet et lækkert opbevarings- og serveringsskålesæt, som er både praktisk og dekorativ. Sættet består af 3 skåle med låg og kan rumme hengoldsvis 0,5, 1 og 2 liter.Mepal Cirqula skålene er en ny serie af skåle, som kan anvendes til alle køkkenets funktioner såsom opbevaring, fryser (ned til -20 grader), mikroovn (max 110 grader og uden låg), og servering.Skålene har et 100% lufttæt låg med et transparent vindue, så du nemt kan se indholdet i skålen, også når det står i køleskabet. Det tætsluttende låg gør også skålene vandtætte.Skålene er lavet af materialet PP-plast, som er et robust materiale, der holder længe. Skålene er nemme at stable, hvormed de ikke fylder så meget i køkkenskabet.
Mepal Cirqula har lavet et lækkert opbevarings- og serveringsskålesæt, som er både praktisk og dekorativ. Sættet består af 3 skåle med låg og kan rumme hengoldsvis 0,5, 1 og 2 liter.

Mepal Cirqula skålene er en ny serie af skåle, som kan anvendes til alle køkkenets funktioner såsom opbevaring, fryser (ned til -20 grader), mikroovn (max 110 grader og uden låg), og servering.

Skålene har et 100% lufttæt låg med et transparent vindue, så du nemt kan se indholdet i skålen, også når det står i køleskabet. Det tætsluttende låg gør også skålene vandtætte.

Skålene er lavet af materialet PP-plast, som er et robust materiale, der holder længe. Skålene er nemme at stable, hvormed de ikke fylder så meget i køkkenskabet.
29. november 2019

Super Skåle

Rigtig godt produkt, god service og hurtig betjening. O. K. Kvalitets Skåle

Erik P.
28. november 2019

Røreskålsæt

Dejlige skåle, men giver den kun 4 stjerner, da farven i virkeligheden ikke svarer til det viste billede . Den er meget grålig i tonen.

Birgit C.
13. maj 2019

Et godt køb jeg er

Et godt køb jeg er meget glad for dem

Joan H.