OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
 • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
  Prismatch
 • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
  Byt i butik
icon_Find-butik

Quilts of Denmark Imerco Prime no. 2 Let dyne

B 140 x L 220 cm - Moskusdun - Let helårs - Bæreevne 11

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Sover du også med åbent vindue - selv i det tidlige forår? Og vågner du stadig, fordi du har det lidt for varmt – eller har sparket dynen helt af i søvne, men vågnet af den stadig lidt for kølige luft? Få en behagelig uafbrudt søvn med en Imerco prime no. 2 dyne. • Lun dyne med naturfyld

 • Lækker og blød kvalitet

 • Produceret i Danmark


Hvis du har det varmt


Imerco Prime no. 2 dynen fra Quilts of Denmark er fyldt med 440 gram af de fineste moskusdun. Moskusdun er superbløde dun, så dynen føles let og luftig. Våret bomuldsbatist vævet af kvalitets-bomuld og er lækker at røre ved.
Dynen er en lun helårsdyne med en bæreevne på 11, hvilket gør den perfekt til dig, der ofte har det for varmt.


Gå i seng med god samvittighed


Naturfyldet i selve dynen lever op til Downafresh/Daunasan renheds- og hygiejnekrav – det vil sige, at dunene er vasket og varmebehandlet, så alle allergifremkaldende stoffer bliver udryddet. Desuden er det et tegn på, at lovgivning om dyrevelfærd bliver overholdt.
Dun- og fjerfyld kommer fra rigtige dyr – og det er der bestemt også tænkt over. Mærkningen, DOWNPASS, er din garanti for, at kravene for etik og kvalitet overholdes. Dunene kan nemlig spores hele vejen tilbage til der, hvor de stammer fra.
Sidst men ikke mindst er alle dyner og puder fra Quilts of Denmark Oeko-Tex Standart 100 certificeret og har en NOMITE klassifikation.


Lad dynen ånde


Du behøver ikke at vaske dine dyner og hovedpuder ligeså ofte som dit sengetøj. I hverdagen er det vigtigst, at du ryster dynen og puden let og lader det dampe af i et par minutter, før du lægger sengetæppet over. En god ide er også at lufte dyne og pude i den friske luft så ofte som muligt.

Sover du også med åbent vindue - selv i det tidlige forår? Og vågner du stadig, fordi du har det lidt for varmt – eller har sparket dynen helt af i søvne, men vågnet af den stadig lidt for kølige luft? Få en behagelig uafbrudt søvn med en Imerco prime no. 2 dyne.

 • Lun dyne med naturfyld
 • Lækker og blød kvalitet
 • Produceret i Danmark

Hvis du har det varmt

Imerco Prime no. 2 dynen fra Quilts of Denmark er fyldt med 440 gram af de fineste moskusdun. Moskusdun er superbløde dun, så dynen føles let og luftig. Våret bomuldsbatist vævet af kvalitets-bomuld og er lækker at røre ved. Dynen er en lun helårsdyne med en bæreevne på 11, hvilket gør den perfekt til dig, der ofte har det for varmt.

Gå i seng med god samvittighed

Naturfyldet i selve dynen lever op til Downafresh/Daunasan renheds- og hygiejnekrav – det vil sige, at dunene er vasket og varmebehandlet, så alle allergifremkaldende stoffer bliver udryddet. Desuden er det et tegn på, at lovgivning om dyrevelfærd bliver overholdt. Dun- og fjerfyld kommer fra rigtige dyr – og det er der bestemt også tænkt over. Mærkningen, DOWNPASS, er din garanti for, at kravene for etik og kvalitet overholdes. Dunene kan nemlig spores hele vejen tilbage til der, hvor de stammer fra. Sidst men ikke mindst er alle dyner og puder fra Quilts of Denmark Oeko-Tex Standart 100 certificeret og har en NOMITE klassifikation.

Lad dynen ånde

Du behøver ikke at vaske dine dyner og hovedpuder ligeså ofte som dit sengetøj. I hverdagen er det vigtigst, at du ryster dynen og puden let og lader det dampe af i et par minutter, før du lægger sengetæppet over. En god ide er også at lufte dyne og pude i den friske luft så ofte som muligt.