Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(1)

Profi Cook Vakuumpakker

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Pladsbesparende vakuumpakker med mange fordele fra Profi Cook.

  • Til madrester eller Sous vide
  • Inkl. 18 poser til vakuumering
  • Pladsbesparende - kan opbevares på højkant

Vakuum har mange fordele

Når vi siger vakuumering, siger vi også Sous Vide. Ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode. Du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.


Du kan også marinere kød ved vakuumering og opnå hurtigere smag inden tilberedning.


Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du også holdbarheden. Desuden mindskes frostskader på kød ved frysning.

Flere praktiske funktioner

Vakuummaskinen er fuldautomatisk, og forsegler og vakuumerer i et hug. Du kan dog også vælge manuelt at forsegle, dernæst vakuumere.


Maskinen giver dig mulighed for at indstille både turbofunktion, eller at vælge mellem vakuumering af tørre eller fugtige produkter, så den bedste forseglig opnås.

Yderst pladsbesparende

Profi Cook vakuumpakkeren er yderst pladsbesparende og du finder derfor nemt plads til den, selv i mindre køkkener. Maskinen opbevares på højkant i skabet.


Yderligere specifikationer



  • Vakuum: 0,7 bar

  • Justerbar vakuumstyrke

  • Pumpevolumen: 12 liter/min.

  • Svejsebredde: 30 cm

  • Inkl. saftrille


Pladsbesparende vakuumpakker med mange fordele fra Profi Cook.

  • Til madrester eller Sous vide
  • Inkl. 18 poser til vakuumering
  • Pladsbesparende - kan opbevares på højkant

Vakuum har mange fordele

Når vi siger vakuumering, siger vi også Sous Vide. Ved vakuumering kan gøre brug af den populære sous vide-tilberedningsmetode. Du kan med denne metode tilberede de saftigste grøntsager og møreste bøffer.

Du kan også marinere kød ved vakuumering og opnå hurtigere smag inden tilberedning.

Ved at vakuumere dine madvarer forlænger du også holdbarheden. Desuden mindskes frostskader på kød ved frysning.

Flere praktiske funktioner

Vakuummaskinen er fuldautomatisk, og forsegler og vakuumerer i et hug. Du kan dog også vælge manuelt at forsegle, dernæst vakuumere.

Maskinen giver dig mulighed for at indstille både turbofunktion, eller at vælge mellem vakuumering af tørre eller fugtige produkter, så den bedste forseglig opnås.

Yderst pladsbesparende

Profi Cook vakuumpakkeren er yderst pladsbesparende og du finder derfor nemt plads til den, selv i mindre køkkener. Maskinen opbevares på højkant i skabet.

Yderligere specifikationer

  • Vakuum: 0,7 bar
  • Justerbar vakuumstyrke
  • Pumpevolumen: 12 liter/min.
  • Svejsebredde: 30 cm
  • Inkl. saftrille

28. december 2019

Dejligt

Dejligt, når noget virker som det skal, for så bliver man en glad kunde, der kommer igen.

Hanne T.