amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(2)

Pillivuyt Plissé Tapasfad

L 24 x B 12 cm - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Plissé tapasfadet fra Pillivuyt vil præsentere din retter på tapasbordet flot og elegant. Med den højre, rillede kant indrammer og fremhæver fadet retten flot. Tapasfadet kan også bruge til andre former for servering fx til servering af en farverig salat eller saftigt kød. Fadet er produceret i porcelæn og tåler opvaskemaskine.  • 2 års brudgaranti

  • Tåler termisk chok fra -30 °C til +350 °C

  • Stærkt porcelæn


Plissé tapasfadet fra Pillivuyt vil præsentere din retter på tapasbordet flot og elegant. Med den højre, rillede kant indrammer og fremhæver fadet retten flot. Tapasfadet kan også bruge til andre former for servering fx til servering af en farverig salat eller saftigt kød. Fadet er produceret i porcelæn og tåler opvaskemaskine.

  • 2 års brudgaranti
  • Tåler termisk chok fra -30 °C til +350 °C
  • Stærkt porcelæn
1. juli 2019

Godt og pænt lile tapas fad

Jeg har længe ønsket mig et lille aflangt fad - et tapasfad. Endelig fandt jeg et, som jeg synes godt om. Jeg vil bruge det til f.eks. osteskiver, skinkeskiver m.v. Det har længe været en tradition, at jeg inviterer familien til morgenmad på mig fødselsdag, og her kan jeg så benytte det til ovennævnte.

Mette K.
21. maj 2019

Tilfreds

Er tilfreds med købet

Admira S.