amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(4)

Pillivuyt Bourges Kagetallerken

Ø 16,5 cm - Porcelæn - Hvid

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Bourges er en elegant og stilren tallerken af høj kvalitet. Den er produceret af franske Pillivuyt, der blander deres egen porcelænsmasse, som sammen med en ekstrem hårdtbrændt glasur gør tallerkenen ekstra stærk, holdbar og modstandsdygtig over for ridser. Den har gode termoevner og tåler både fryser, ovn, mikroovn, hurtige temperaturskift og naturligvis også at komme i opvaskemaskinen.
Pillivuyt yder livslang brugsgaranti. Det betyder, at der til enhver tid garanteres ombytning af produkter, der går itu ved almindelig brug, hvor vejledningen er fulgt.
Garantien dækker ikke tabte eller på anden måde ituslåede produkter.
Farve: hvid.
Diameter: 16,5 cm.
Bourges er en elegant og stilren tallerken af høj kvalitet. Den er produceret af franske Pillivuyt, der blander deres egen porcelænsmasse, som sammen med en ekstrem hårdtbrændt glasur gør tallerkenen ekstra stærk, holdbar og modstandsdygtig over for ridser. Den har gode termoevner og tåler både fryser, ovn, mikroovn, hurtige temperaturskift og naturligvis også at komme i opvaskemaskinen. Pillivuyt yder livslang brugsgaranti. Det betyder, at der til enhver tid garanteres ombytning af produkter, der går itu ved almindelig brug, hvor vejledningen er fulgt. Garantien dækker ikke tabte eller på anden måde ituslåede produkter. Farve: hvid. Diameter: 16,5 cm.
9. februar 2020

rigtigt god service

Det var nemt og gik meget hurtigt

Michael H.
14. januar 2020

God og klassisk. Det er

God og klassisk. Det er en tallerken. Hvad mere kan man sige.

Simone L.
12. september 2019

Kagetallerken

Jeg købte 2 stk. kagetallerkener som jeg ønskede mig - og er glad for at de var på tilbud - ekstra plus.

Jenny M.