Kokkerer og eksperimenter med Frøken Jensens kogebog af Kristine marie Jensen.
560 sider
Hardback
Sprog: Dansk
Gammel klassiker
Frøken Jensens Kogebog udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag alene mens Frøken Jensen levede. Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt og kompot syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær m.m., syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder og saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær. Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.