amazing DAYS - Shop amok og spar op til 70%
(1)

Morsø Vase

H 21 cm - Porcelæn - Gråblå

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Smukke krusninger på vandoverfladen har været inspirationskilde til dette diagonale spiralmønster på denne River vase. Blomstervasen er 21 cm høj og designet af Peter Svarrer for Morsø. Den har et spændende stramt, grafisk udtryk. River er fremstillet i porcelæn og glaseret med en gråblå glasur. Hos Imerco kan du få vasen i to størrelser.Morsø har en lang og traditionsrig designhistorie og har altid gået forrest, når det gælder design, funktionalitet og miljø. Morsø er primært kendt for deres produktion af kvalitets brændeovne i sort støbejern.

Smukke krusninger på vandoverfladen har været inspirationskilde til dette diagonale spiralmønster på denne River vase. Blomstervasen er 21 cm høj og designet af Peter Svarrer for Morsø. Den har et spændende stramt, grafisk udtryk. River er fremstillet i porcelæn og glaseret med en gråblå glasur. Hos Imerco kan du få vasen i to størrelser.

Morsø har en lang og traditionsrig designhistorie og har altid gået forrest, når det gælder design, funktionalitet og miljø. Morsø er primært kendt for deres produktion af kvalitets brændeovne i sort støbejern.

28. august 2019

Flot Morsø-vase

En flot gave til en kollega og ven. Bestilte den på Imerco.dk onsdag aften, og mandag var gaven fremme. Det var en god oplevelse.

Krista S.