Alle vores butikker har åbent som normalt! Vi glæder os til at se dig igen.
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
icon_Find-butik

Morphy Richards Vector Elkedel

2200 Watt - 1,5 Liter - Ledningsfri - Sort

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Kedlen fra Morphy Richards er ledningsfri, og derfor er det nemt at få kogt vand uanset hvor i køkkenet du har stikkontakter. Den har kapacitet til at koge 1,5 liter, og med vandstandsviser kan du sørge for kun at koge den rette mængde vand. Kedel har også tørkogesikring, så du ikke ved en fejl kan tænde uden at der er vand i.

Kalkfilteret kan du tage af og rengøre. Det er nemt, hurtigt, og så slipper du får en større afkalkning af hele kedlen.

Kedlen fra Morphy Richards er ledningsfri, og derfor er det nemt at få kogt vand uanset hvor i køkkenet du har stikkontakter. Den har kapacitet til at koge 1,5 liter, og med vandstandsviser kan du sørge for kun at koge den rette mængde vand. Kedel har også tørkogesikring, så du ikke ved en fejl kan tænde uden at der er vand i. Kalkfilteret kan du tage af og rengøre. Det er nemt, hurtigt, og så slipper du får en større afkalkning af hele kedlen.