Udsalget er startet hos Imerco | Helt vilde besparelser | Spar op til 70%
  • icon_meta_Prismatch Created with Sketch.
    Prismatch
  • icon_Meta_byt-i-butik Created with Sketch.
    Byt i butik
(1)

Merry Christmas Adventskrans - 6 dele

Inkl. 4 røde lys og dekoration

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Optjen 7% bonus* når du handler 

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

De fire søndage i advent er en af decembers hyggeligste traditioner og med denne fine adventskrans fra Merry Christmas kan du fejre alle fire søndag på fineste vis.

Den hvide adventskrans fra Merry Christmas er dekoreret med gran, fine røde julehjerter og dannebrogsflag. De 4 røde lys følger med og kan placeres på de fire lyseholdere.

Adventskransen måler 30 cm i diameter.

De fire søndage i advent er en af decembers hyggeligste traditioner og med denne fine adventskrans fra Merry Christmas kan du fejre alle fire søndag på fineste vis. Den hvide adventskrans fra Merry Christmas er dekoreret med gran, fine røde julehjerter og dannebrogsflag. De 4 røde lys følger med og kan placeres på de fire lyseholdere. Adventskransen måler 30 cm i diameter.

16. maj 2020

flot

flot advents krans

robert s.