Joe Frex

3 varer
3 varer
Joe Frex RXWA1 Køkkenvægt
Kun online
Joe Frex Mælkekande
Kun 2 tilbage!
4
Joe Frex Mælkekande
35 cl - Rustfrit stål
Pris
149,95
Optjen 10 kr. (medlem)
Kun online
Joe Frex Mælkekande
2
Joe Frex Mælkekande
59 cl - Rustfrit stål
Pris
169,95
Optjen 11 kr. (medlem)
(1 - 3 ud af 3 varer)

Joe Frex

(3)
Hvis du er vild med god kaffe, espresso og café latte, er Joe Frex svær at komme udenom. Fra dette mærke finder du lækre barista-redskaber, såsom den flotte mælkekande i stål, der er let at steame mælk i, og som egner sig perfekt til at lave café latte art med. Men det er måske snarere et mælketermometer eller en vægt, du skal bruge? Bare rolig, du finder begge dele hos Imerco.

Joe Frex byder på tysk kvalitet, som du altid kan regne med. Det dygtige mærke står bag stilfulde og eksklusive barista-redskaber, som alle er blevet omhyggeligt udviklet, så de både er holdbare, ergonomiske og en fryd for øjet.

Din latte art bliver også en fryd for øjet, når du bruger mælkekanden fra Joe Frex – imponer gæsterne eller forkæl dig selv, når du er alene hjemme. Det kan også være, at du drømmer om at lave en perfekt tempereret mælk? Så er mælketermometret din nye bedste ven. Termometret har en smart klipsfunktion, så du nemt kan sætte det på kanten af mælkekanden.

Det tyske kvalitetsmærke har desuden fremstillet køkkenvægten, som kan hjælpe dig med at lave den espresso eller kaffe, du synes er allerbedst. Snart ved du, hvad din yndlingsdosering er– og så kan du følge den igen og igen.

Med en hånd fra Joe Frex er du godt på vej til at blive din egen yndlingsbarista.