amazing DAYS - Shop amok og spar op til 60%
(5)

Luigi Bormioli Aero Rødvinsglas

48 cl - Glas

Føj til ønskeliste
Over 170 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Aero er et elegant og utrolig holdbart rødvinsglas fra Luigi Bormioli. Det patenterede krystalglas er fremstillet helt uden bly, og stilken er forstærket med titanium, der giver en lang holdbarhed, og ekstra styrke over for stød og slag.

Aero glasset tåler maskinopvask på 55° C, og Luigi Bormioli giver dig 25 års garanti mod glaspest samt skår i kanten og på foden.

Rødvinsglasset rummer op til 48 cl.

Aero er et elegant og utrolig holdbart rødvinsglas fra Luigi Bormioli. Det patenterede krystalglas er fremstillet helt uden bly, og stilken er forstærket med titanium, der giver en lang holdbarhed, og ekstra styrke over for stød og slag. Aero glasset tåler maskinopvask på 55° C, og Luigi Bormioli giver dig 25 års garanti mod glaspest samt skår i kanten og på foden. Rødvinsglasset rummer op til 48 cl.
3. januar 2020

Super julegave

Jeg købte disse vinglas i julegave til mine forældre. De levede fuldt op til forventningerne

Camilla J.
2. december 2019

Luigi Bormioli vinglas

Meget dekorativt, smukt udført og kan passe ind i enhver borddækning

Inga K.
22. november 2019

Smukke og fantastisk glas

Smukke og holdbare glas. Dejlig med garanti for glas pest. Byttes uden vrøvl

Vibeke B.