(2)

Lékué Bageform Silikone 1 stk.

Over 175 butikker i hele landet
Bliv gratis medlem af Imerco+
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Med denne bageform har du plads til at bage 6 små rugbrød eller sandkager (6 x 160 ml). Det kunne fx være, at du ville bage en portion skolebrød til børnenes madpakke – så er denne silikoneform fra Lékué helt perfekt til formålet (se opskrift på mini-rugbrød). Du stiller brødformen direkte på bageristen for det bedste resultat. Bageformen tåler at komme i opvaskemaskine og tåler op til 220 grader i ovnen.

Opskrift på minirugbrød

De små minirugbrød er perfekte til børnenes madpakker. De er sunde og har en god størrelse,
og så er de lige til at gnave af. Mon de ikke også bliver et hit i de voksnes madpakker? Hullerne måler 8 x 3x 2,9 cm.

Du skal bruge:

50 g gær, 1,5 dl vand, 5 dl tykmælk, 450 g rugmel, 150 g hvedemel. 2 spsk. olivenolie, 100 g solsikkekerner el. opblødte rugkerner, 1 spsk. salt.

Fyld: 1 spsk. Lakridspulver, 2 spsk. chokoladeknapper, 1 spsk. blåbirkes - og evt. lidt hakkede mandler.
Sådan gør du:
Opløs gæren i lunken vand, rør tykmælken i, tilsæt resten af ingredienserne og ælt i ca. 10 minutter. Del dejen i 3 og tilsæt henholdsvis lakridspulver, chokoladeknapper og ½ spsk. birkes. Lad dejene hæve i 2 timer. Fordel dejen i små forme. Drys med lidt lakrids (og evt. lidt hakkede mandler, chokoladeknapper og birkes. Bag minirugbrøddene i ca. 30 minutter ved 190 grader. Lad brødene køle af på en rist.

Med denne bageform har du plads til at bage 6 små rugbrød eller sandkager (6 x 160 ml). Det kunne fx være, at du ville bage en portion skolebrød til børnenes madpakke – så er denne silikoneform fra Lékué helt perfekt til formålet (se opskrift på mini-rugbrød). Du stiller brødformen direkte på bageristen for det bedste resultat. Bageformen tåler at komme i opvaskemaskine og tåler op til 220 grader i ovnen.

Opskrift på minirugbrød

De små minirugbrød er perfekte til børnenes madpakker. De er sunde og har en god størrelse,
og så er de lige til at gnave af. Mon de ikke også bliver et hit i de voksnes madpakker? Hullerne måler 8 x 3x 2,9 cm.

Du skal bruge:

50 g gær, 1,5 dl vand, 5 dl tykmælk, 450 g rugmel, 150 g hvedemel. 2 spsk. olivenolie, 100 g solsikkekerner el. opblødte rugkerner, 1 spsk. salt.

Fyld: 1 spsk. Lakridspulver, 2 spsk. chokoladeknapper, 1 spsk. blåbirkes - og evt. lidt hakkede mandler.
Sådan gør du:
Opløs gæren i lunken vand, rør tykmælken i, tilsæt resten af ingredienserne og ælt i ca. 10 minutter. Del dejen i 3 og tilsæt henholdsvis lakridspulver, chokoladeknapper og ½ spsk. birkes. Lad dejene hæve i 2 timer. Fordel dejen i små forme. Drys med lidt lakrids (og evt. lidt hakkede mandler, chokoladeknapper og birkes. Bag minirugbrøddene i ca. 30 minutter ved 190 grader. Lad brødene køle af på en rist.

11. maj 2019

den er super god

den er super god

susanne s.
9. maj 2019

Lever fuldt ud op til

Lever fuldt ud op til beskrivelsen

Pauline V.