OBS! Pga. COVID-19 har udvalgte butikker lukket. Se butikkernes åbningstider her | Vi har 1-3 dages levering og 90 dages byttefrist
(1)

Lind DNA Wood Box Skål

L 14 x B 12,5 cm - Egetræ - Lys

Føj til ønskeliste
Byt i én af vores mange butikker
Fragt til hjem eller pakkeshop: 39 kr.
Optjen 7% bonus* når du handler

Bliv gratis medlem af Imerco+

Du optjener 7% i bonuspoint*, når du handler. 1 point = 1 kr. Dine bonuspoint kan bruges som betaling i alle vores butikker. Bliv medlem. Klik her


* Gælder dog ikke nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabatter, ved køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort.   

Beskrivelse

Wood Box Curve er en lille rustik trækasse fra LindDNA. Skålen kan fx bruges som saltkar, til krydderier, smykker, nøgler eller snacks. Wood Box Curve Oak Nature er fremstillet i egetræ og er behandlet med medicinsk olie, hvilket betyder, at den kan bruges til madvarer. Opbevaringsboksen måler 12,5 x 14 cm og tåler ikke opvaskemaskine.LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

,


Wood Box Curve er en lille rustik trækasse fra LindDNA. Skålen kan fx bruges som saltkar, til krydderier, smykker, nøgler eller snacks. Wood Box Curve Oak Nature er fremstillet i egetræ og er behandlet med medicinsk olie, hvilket betyder, at den kan bruges til madvarer. Opbevaringsboksen måler 12,5 x 14 cm og tåler ikke opvaskemaskine.

LindDNA er et dansk designfirma beliggende, der beskæftiger sig med at designe og producere boliginteriør i bæredygtige materialer lokalt i DK.

,

29. december 2019

Nice

Er pæn at se på og altid lige klar tul at bruge.

Jette O.